Sakkasztalok a központi téren

dsc_0001.JPG

Már felütötték fejüket a sakkasztalok a központi tér teraszain! Ez a terület csak jövő júniusban kerül majd megnyitásra. 

Haladnak a munkák a Holdudvar parkban, bár a tempót némileg akadályozza, hogy megkérkezett a lehűlés és a csapadék. Ezen okból például még nem lehetett aszfaltozni a Bécsi úti társasházak előtti sétányrészt, hiába készültek el az alépítmények.

Mostantól valószínűleg az időjárás lesz a meghatározó tényező az építkezésen, hisz sok munkafázist akadályozhat a hideg és a csapadékos idő. Az ütemterv azonban nem módosul, a cél továbbra is az, hogy 2019 május végére - június elejére elkészüljön a kivitelezés. 

Amint az idő engedi, aszfaltozni fogják a társasházak előtti sétányokat és azok újra használhatók lesznek majd. Párhuzamosan több lezárt területen is halad a munka, de a játszótér a tervek szerint csak a jövő év elején kerül először lezárásra.

A projekt utolsó hónapjaiban várhatóan zárva lesz a központi tér, a csúszdapark teljes területe és a játszótér is. Ez a központi terület - mely várhatóan a park leginkább várt területe - majd csak a park átadásával együtt kerül megnyitásra. 

terkozlogo_kicsi.jpg

obudabekaslogo_rgb.jpg

Impresszum

A Holdudvar park fejlesztését a III. kerületi Önkormányzat végzi, Budapest Főváros Önkormányzatának TÉR_KÖZ pályázati támogatásával. Kapcsolat: info@obvf.hu Telefon: +36-1/244-8225

o_budai_felelo_s_gazdi_program_logo.png

süti beállítások módosítása