Ünnepi munkarend

dsc01295_k.jpgA karácsonyi ünnepek alatt nem zajlanak munkák a parkban. Várhatóan már december 20-tól "leteszik a lantot" a munkások és csak januárban folytatódik a fejlesztés. 

----- December 20-tól december 31-ig már biztosan nem fognak dolgozni a parkban, de a központi területek (csúszdapark, központi tér) valamint a sportkert területe továbbra is zárva marad, hiszen itt később folytatódnak majd a munkák.
----- Az aszfaltozási munkák végeztével park körbejárható lett, tehát az eddig átadott területek mellett visszaadták a közlekedésnek a Bécsi úti társasházak előtti területet, valamint ideiglenesen megnyitják a játszótér és sportkert közötti sétányt is, bár ez még került aszfaltozásra. Egyedül a közpnti részen nem lehet majd átközlekedni. 
----- 2019-ben az időjárástól függően indulnak majd el a munkák januárban. Új lezárásként várható majd a játszótér lezárása és bontási munkálatai. 

terkozlogo_kicsi.jpg

obudabekaslogo_rgb.jpg

Impresszum

A Holdudvar park fejlesztését a III. kerületi Önkormányzat végzi, Budapest Főváros Önkormányzatának TÉR_KÖZ pályázati támogatásával. Kapcsolat: info@obvf.hu Telefon: +36-1/244-8225

o_budai_felelo_s_gazdi_program_logo.png

süti beállítások módosítása