Ismét zajlanak a munkák a sportkert területén

20181123_092531.jpgEgyre szebb lesz a sportpark területe is, ahol nemrég tudtak csak – jó néhány hetes kihagyás után – folytatódni a munkák. A Dorottya kocsija nevű köztéri szobor áthelyezése komoly adminisztratív engedélyeztetéssel járt, emiatt álltak le a munkálatok ezen a területen. A szobor a Gyámügyi Osztály előtt találja majd meg új helyét, restaurálás után.

A leendő sportkert területén egy szórt burkolatú sétány vág majd keresztül, két oldalt pedig egy-egy sportlétesítmény várja a sportolni vágyókat. Ide kerülnek egyrészt a korábbi, kifogástalan állapotban lévő fitnesz eszközök, valamint a Nemzeti Szabadidős-Egészség Sportpark program által installálásra kerülő hasizom és hátizom erősítő, valamint tolódzkodó-húzódkodó eszközök. Utóbbi egy sikeres pályázat eredménye, melynek keretében a kerület több része is kap majd egy-egy kisebb sportparkot.

terkozlogo_kicsi.jpg

obudabekaslogo_rgb.jpg

Impresszum

A Holdudvar park fejlesztését a III. kerületi Önkormányzat végzi, Budapest Főváros Önkormányzatának TÉR_KÖZ pályázati támogatásával. Kapcsolat: info@obvf.hu Telefon: +36-1/244-8225

o_budai_felelo_s_gazdi_program_logo.png

süti beállítások módosítása