Újabb lezárás a játszótér mellett

5_lezaras.png

Sajnos a rossz idő miatt nem lehet dolgozni a tervek szerint, például a csúszdapark területén, ezért november 23-tól a játszótér melletti sétányrész kerül lezárásra és bontásra.

Az időjárás elkezdte akadályozni a munkákat a parkban, a hideg, esős idő miatt nem lehet aszfaltozni a Bécsi úti társasházak alőtti sétányokat, így azok megnyitása is csúszni fog. Szintén az esős, sáros idő miatt kell némileg módosítani a munkák ütemezését, így kerül lezárásra a játszótér és sportkert közötti sétányrész.

Ezen a területen a következő napokban felbontják a burkolatot és az új burkolat alapozása is megtörténik.

A gyalogos közlekedés az alaprajzon is látható módon, kerülve tud megvalósulni:

  • a lezárt területet ki lehet kerülni a játszótér mellett, az ideiglenesen kialakított, murvás gyalogúton, azonban ezt várhatóan időnként munkagépek is keresztezik,
  • kerülni lehet az óvoda felé is, részben murvás, részben aszfaltozott területen

A parkon átközlekedők, az intézményeket látogatók és a park környékén élők a következő napokban ezeken a kerülőutakon tudnak majd közlekedni. A sétányrész újbóli használata főként az időjárási viszonyok függvénye lesz.

 

terkozlogo_kicsi.jpg

obudabekaslogo_rgb.jpg

Impresszum

A Holdudvar park fejlesztését a III. kerületi Önkormányzat végzi, Budapest Főváros Önkormányzatának TÉR_KÖZ pályázati támogatásával. Kapcsolat: info@obvf.hu Telefon: +36-1/244-8225

o_budai_felelo_s_gazdi_program_logo.png

süti beállítások módosítása