ÚJ LEZÁRÁS A TÁRSASHÁZAKNÁL

4_lezaras.jpg

Szeptember 4-től lezárásra kerül a Bécsi úti társasházak előtti sétány, itt kezdődnek el a burkolatmegújítási munkák.

A lezárást megelőzően az iskola és a domb közötti sétány, zöldterület és futópálya területe megnyílik a lakossági használat előtt. Cél, hogy a közlekedés egyszerűbb legyen, de kérünk mindenkit, hogy ne lépjen a zöldterületekre, melyek éppen füvesítés alatt állnak! A megnyitás oka, hogy a gyalogos közlekedés biztosított legyen ebben az irányban, hiszen a társasházak előtti terület lezárásával sokat kellene kerülni a Vörösvári útra való eljutás érdekében.

A hátsó kertet már több, mint egy hete használhatják a járókelők.

dsc_0130.JPG

Itt is fontos információ, hogy a növényesítés még félkész állapotban van, a fűmag már el lett vetve ezért fontos lenne, hogy az itt közlekedők kíméljék a zöldterületeket és csak a sétányokat használják közlekedésre.

Az iskola és a gyámügyi osztály közötti út már jó ideje járható, az itt lévő, mobilkerítéssel elzárt területen zajló kisebb, közüzemi munkákat várhatóan befejezik a következő hetekben.

dsc_0122.JPG

Az óvoda és Gera Cukrászda közötti területen zajló, burkolatmegújítási munkák várhatóan még néhány hétig tartanak. A leendő sportkert területe (ahol a Dorottyás kocsi van) a szobor áthelyezésének engedélyezteti eljárása okán még jó ideig zárva lesz, de továbbra is körben kerülhető marad.

terkozlogo_kicsi.jpg

obudabekaslogo_rgb.jpg

Impresszum

A Holdudvar park fejlesztését a III. kerületi Önkormányzat végzi, Budapest Főváros Önkormányzatának TÉR_KÖZ pályázati támogatásával. Kapcsolat: info@obvf.hu Telefon: +36-1/244-8225

o_budai_felelo_s_gazdi_program_logo.png

süti beállítások módosítása