Befejeződtek a vízelvezetési munkák

20180713_172210_resized.jpg

Újból járható a központi, keresztirányú sétány a parkban, hiszen a múlt héten befejeződtek a vízelvezetéshez kötőtő munkák.

A munkálatok során még maradt egy kisebb építési terület, melyet mobilkerítéssel zárt el a kivitelező. Érdemes figyelni erre azoknak, akik a Csúszdapark felé közlekednek.

20180713_172242_resized.jpg

Jelenleg az első és második lezárás van érvényben, az Ágoston utca felőli munkaterületen továbbra is zajlanak a munkák, melyek már a központi teret is egyre nagyobb területen érintik. A központi téren a fitnesz-park már nem használható, hiszen a bontás itt is megkezdődött.

A másik lezárás az iskola előtti sétányt érinti, itt murvás, ideiglenes sétányon tudnak közlekedni a gyalogosok. Az általános iskola jelenleg csak az udvari bejárata felől megközelíthető. A gyámügyi osztály és az orvosi rendelő továbbra is megközelíthető a Szent Margit Rendelőintézet és Óbuda Patika között induló szórt burkolatú sétányon, illetve a játszótér felől az ideiglenes, murvás burkolaton.

A következő lezárás várhatóan néhány héten belül, az Ágoston Művészeti Óvoda előtti területet fogja érinteni, hisz itt kezdődik majd meg a sportkert területének építése, illetve előtte a burkolatok bontása. A cél az, hogy a nyári szünet alatt minél több olyan munka elvégzésre kerüljön, mely érinti az oktatási intézmények bejáratait.

terkozlogo_kicsi.jpg

obudabekaslogo_rgb.jpg

Impresszum

A Holdudvar park fejlesztését a III. kerületi Önkormányzat végzi, Budapest Főváros Önkormányzatának TÉR_KÖZ pályázati támogatásával. Kapcsolat: info@obvf.hu Telefon: +36-1/244-8225

o_budai_felelo_s_gazdi_program_logo.png

süti beállítások módosítása