Hamarosan befejeződik a parkfejlesztés

Jó hír a környéken élők számára, hogy néhány héten belül véget ér a Holdudvar park fejlesztése. Az építkezés az utolsó fázisban tart, hamarosan sok kerülhet a műszaki átadásra és az utolsó simításokra is. 

A parfejlesztés 2018 júniusa óta tart és sokan várják már, hogy a park teljes terjedelmében használható legyen. A tavaszi hónapok már látványosabb munkákat hoztak el a középső területeken, hamarosan befejeződik a központi tér összetett burkolatainak kialakítása, a vízjáték medencéjének kialakítása, a növényesítés.

Ezzel párhuzamosan a korábban már átadott sétányokra is egyre több pad, asztal, piknikasztal kerül ki, az itt élők nagy örömére. 

hold3.jpg

A csúszdaparkban és a játszótéren még hátravan a rekortán gumiburkolat felső rétegének kialakítása, de már jól látszik e területek új arculata, hisz kikerültek a csúszdák, a fészekhinta és a nagy, közösségi utcabútor is hamarosan elkészül.

hold1_1.jpg

A központi téren térköves, aszfaltos és fa burkolat váltakozása töri meg a terület nagyságát. A pergolát már kialakították, az lila akáccal lesz befuttatva. A teraszos részen plázs, sakkasztalok, piknikasztalok kaptak helyet. A tér bal oldalán kis színpad és beton ülőpadok kerültek kialakításra. 

holdudvar6.jpg

Hamarosan teljes hosszában elkészül a futópálya és minden sétány is aszfaltozásra kerül. A hibajavításokkal június végéig végez a kivitelező. A park ünnepélyes, családi programokkal dús átadó rendezvénye várhatóan június második felében lesz. 

terkozlogo_kicsi.jpg

obudabekaslogo_rgb.jpg

Impresszum

A Holdudvar park fejlesztését a III. kerületi Önkormányzat végzi, Budapest Főváros Önkormányzatának TÉR_KÖZ pályázati támogatásával. Kapcsolat: info@obvf.hu Telefon: +36-1/244-8225

o_budai_felelo_s_gazdi_program_logo.png

süti beállítások módosítása