Újabb közösségi tervezések

ktervezes.jpg2019 tavaszán két új közösségi tervezési alkalmat tartunk a Holdudvar parkban, melynek célja a parkhasználati szabályok, kérések összeállítása lesz. Reményeink szerint sokan velünk tartanak április 10-én és 24-én és együtt egy olyan házirendet alkothatunk meg, amivel a környéken élők és a parkot használók maximálisan azonosulni tudnak.

HELYSZÍN: ÁGOSTON MŰVÉSZETI ÓVODA, tornaszoba, (főbejárat mellett, balra)

PROGRAM:
Április 10-én 18:00 - 21:00 óráig a közösségi tervezés első alkalmán a Holdudvar park környékén élők IGÉNYEIT térképezzük fel a park használatára vonatkozóan.
—-> Legyen-e egységes, közös házirend a parkban?
—-> Szükség van-e egyedi szabályzásra a park különféle területein, a játszótéren, a tinirészen, a közösségi téren?
—-> Legyen-e szabályokhoz kötve a színpad és a központi, közösségi terület használata?
—-> Milyen módon jelezzük a kutyás terület határait?
—-> Milyen lehetőségek és szabályok vonatkozzanak a kutyás parkhasználatra?

Április 24-én 18:00 - 21:00 óráig az igényfelmérő alkalom eredményeit fogjuk közösen JAVASLATOKKÁ formálni. Megfogalmazzuk a Holdudvar park közösségének elvárásait a park jövendő használóival szemben és olyan házirendet alkotunk meg, melyet a teljes közösség a magáénak tud érezni.

Mindkét alkalmon lesznek szakértő vendégeink, többek között az ÓBKF munkatársai is csatlakoznak hozzánk!

—-> A részvétel regisztrációhoz kötött a helyszín befogadóképessége miatt. Nagy számú jelentkezés esetére a helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk!

REGISZTRÁCIÓ ITT >>>

terkozlogo_kicsi.jpg

obudabekaslogo_rgb.jpg

Impresszum

A Holdudvar park fejlesztését a III. kerületi Önkormányzat végzi, Budapest Főváros Önkormányzatának TÉR_KÖZ pályázati támogatásával. Kapcsolat: info@obvf.hu Telefon: +36-1/244-8225

o_budai_felelo_s_gazdi_program_logo.png