Az időjárás akadályozza az aszfaltozási munkákat

dsc_0006.JPG

Hamarosan a sportkert melletti sétányrész alapozása is elkészül, de az aszfaltozáshoz néhány nap száraz idő szükséges.

A Bécsi úti társasházak előtti sétányok már csak a megfelelő időjárási körülményekre várnak. Itt teljesen elkészült az alépítmény, de az aszfaltozáshoz +5 fokra és száraz napokra van szükség, sem a hideg, sem a nedves felület nem kedvez az ilyen jellegű munkának. Ezért van még zárva a társasházak előtti sétányrész, ahol a kivitelező már befejezte a sétányok alapozását és csak az aszfaltozásra, illetve a megfelelő időjárási körülményekre vár. 

Hasonlóan az időjárás függvénye, hogy a képen is látható sportkert melletti sétányrész mikor lesz újra megnyitva. Itt is ki kell majd várni azt a pár napot, amikor száraz rétegre lehet aszfaltozni és a +5 fok, vagy a feletti hőmérsékletet. Reméljük az időjárás kegyes lesz és minél előbb befejeződhetnek ezek a munkák, hogy a közlekedés könnyebb legyen a park környékén élők számára. 

terkozlogo_kicsi.jpg

obudabekaslogo_rgb.jpg

Impresszum

A Holdudvar park fejlesztését a III. kerületi Önkormányzat végzi, Budapest Főváros Önkormányzatának TÉR_KÖZ pályázati támogatásával. Kapcsolat: info@obvf.hu Telefon: +36-1/244-8225

o_budai_felelo_s_gazdi_program_logo.png

süti beállítások módosítása