Újabb lezárás szeptember végén

3b_lezarasi_utem_rgb.jpgNéhány napon belül, de akár már szeptember 22-én szombaton, lezárásra kerül az óvoda és az Ágoston u. 2. társasház közötti sétány. Itt kezdődik el a burkolat bontása és az új felületek kialakítása.

Az újabb lezárás a következőt jelenti a parkon átközlekedők életében:

  • A Vörösvári út felől érkezve az óvodát, a gyámügyi osztályt, az általános iskolát és az orvosi rendelőt az óvoda első nagy, lépcsős bejárata felől, az épület melleti járdán lehet majd megközelíteni.
  • Az Igazság Gyógyszertár továbbra is üzemel, bejárata, megközelítése nem változik.
  • A Gera Cukrászdát szintén az óvoda felől, vagy az Ágoston utcai parkoló felől lehet megközelíteni.
  • Az Ágoston utcai társasházakat legkönnyebben a parkoló felől érdemes megközelíteni.
  • A Bécsi úti társasházakat szintén a parkoló felől ajánlott megközelíteni, a csúszdaparkon át közlekedve.

Ez a szakasz néhány hétig tart majd, ez idő alatt várhatóan más kisebb lezárások megszűnnek. Várhatóan egy héten belül átadásra kerül a szolgáltatóháznál lévő sétányokkal, futópályával, növényes kertekkel tagolt új terület. A Váradi utcai orvosi rendelőnél szintén befejezik majd a munkálatokat. Hamarosan a Vörösvári út és Bécsi út között húzódó sétány jelenleg munka alatt álló szakasza is használható lesz.

Kérjük továbbra is az itt élők türelmét és bizalmát! Ha bármilyen kérdés adódik, az info@obvf.hu címen tudnak kapcsolatba lépni velünk!

 

terkozlogo_kicsi.jpg

obudabekaslogo_rgb.jpg

Impresszum

A Holdudvar park fejlesztését a III. kerületi Önkormányzat végzi, Budapest Főváros Önkormányzatának TÉR_KÖZ pályázati támogatásával. Kapcsolat: info@obvf.hu Telefon: +36-1/244-8225

o_budai_felelo_s_gazdi_program_logo.png

süti beállítások módosítása