Új lezárási térkép

6_7_lezaras.jpg

Az új lezárási ütem nagyjából mutatja a fejlesztés hátralévő idejének helyszínrajzát is. A központi területeken folyamatosan zajlanak a bontási-építési munkák, míg a park körüli területek már járhatók, használhatók. 

Az organizációs terv szerint a játszótér e heti bontása után a park középső területei lassan bezárulnak, vagyis nem lesznek használhatók - kivéve a dombok egy-egy része, kutyasétáltatásra. (az alaprajzon sárgával jelöltük).

A sportkert területe (kékkel jelölt rész) a tervek szerint újra megnyitásra kerül, a tavaszi hónapokban. Itt még növényesítési munkák vannak hátra, valamint az NFM sportpark program street workout parkának telepítése zajlik majd le itt, egyelőre még nem ismert időpontban. 

A park külső területein lévő gyalogos útvonalak, sétányok már járhatók. A szaggatott résszel jelölt szakaszokon még várhatók munkák, de ezek már csak rövidebb ideig kerülnek majd lezárásra. 

 

terkozlogo_kicsi.jpg

obudabekaslogo_rgb.jpg

Impresszum

A Holdudvar park fejlesztését a III. kerületi Önkormányzat végzi, Budapest Főváros Önkormányzatának TÉR_KÖZ pályázati támogatásával. Kapcsolat: info@obvf.hu Telefon: +36-1/244-8225

o_budai_felelo_s_gazdi_program_logo.png

süti beállítások módosítása