Folytatódnak a munkák a központi téren és a Bécsi úti társasházak előtt

A központi téren már látható az eltolt szintezés, mely a vízjáték melletti teraszos zöldterületeknek és plázsnak ad majd helyet. Ez a területrész csak az park teljes elkészülésével együtt kerül átadásra. 

dsc_0027.JPG

Ezzel párhuzamosan a Bécsi úti társasházak előtt is intenzív munka zajlik, itt futópálya, zöldterület és aszfaltos sétány kerül kialakításra, valamint a kisebb, kert jellegű zöldterületeket is rendezni fogja a kivitelezés. A sövényeket kiegészítik, ennek célja hogy védje a gyepet, valamint a más területeken látható díszfüvekből és növényekből is kerül majd ide. A sétányok felől sövényekkel határolt kerteket részben a társasházban lakók gondozzák, ezért itt a már meglévő növények, cserjék is megtartásra kerülnek.

Ezen a parkrészen várhatóan november végén befejezik a munkát és a terület újra megnyílik majd a gyalogos közlekedés részére. 

blog3.jpg

terkozlogo_kicsi.jpg

obuda_logo_kicsi_1.png

Impresszum

A Holdudvar park fejlesztését a III. kerületi Önkormányzat végzi, Budapest Főváros Önkormányzatának TÉR_KÖZ pályázati támogatásával. Kapcsolat: info@obvf.hu Telefon: +36-1/244-8225

o_budai_felelo_s_gazdi_program_logo.png