Padok, szemetesek és kerékpártárolók

 

dsc_0011.JPG

Fokozatosan egyre több infrastrukturális elem kerül ki a parkban: új kandeláberek, padok, szemetesek és biciklitárolók.

Egyre több helyen már új kandeláberek világítanak esténként és a közlekedésre átadott területeken már a padok is kikerültek.A padokkal együtt hamarosan az új szemeteseket és kutyás szemeteseket is kihelyezi a kivitelező.

Az általános iskola mellett már sokan várták az új padok érkezését, gyerekek, szülők és idősek is. A padok még nem mindenhol használhatók, ahol zöldterületre kerültek, ott a füvesítés miatt szalaggal jelölt területekre még nem szabad a bejárás. A szolgáltatóház és az Ágoston utcai társasházak között azonban "szabadon hozzáférhetők" a padok és már sokan használják is azokat.

AKTUÁLIS HOLDUDVAR PARK HÍREK A VÁROSFEJLESZTÉSI MELLÉKLETBEN >>>

pad.jpg

Az általános iskola melletti, szórt burkolatú területen új kerékpártárolók kihelyezése kezdődött el. Ezek a tárolók igen stabilak és biztonságosak, hasonló kerékpártárolók a park más pontján is lesznek majd.

bringa.jpg

A park és egyes részeinek képe napról-napra változik a munkák előrehaladtával. A folyamatos egyeztetések részén a legtöbb terület még nem tekinthető véglegesnek, hiszen több utólagos javításra van még szükség, mind az aszfaltozott, mind a szórt burkolatok kapcsán.

A Gera Cukrászda és Ágoston Óvoda közötti sétányrészt várhatóan a következő hetekben befejezik és megnyitják a gyalogos közlekedés előtt.

geramellett.jpg

terkozlogo_kicsi.jpg

obudabekaslogo_rgb.jpg

Impresszum

A Holdudvar park fejlesztését a III. kerületi Önkormányzat végzi, Budapest Főváros Önkormányzatának TÉR_KÖZ pályázati támogatásával. Kapcsolat: info@obvf.hu Telefon: +36-1/244-8225

o_budai_felelo_s_gazdi_program_logo.png

süti beállítások módosítása