Már a sétányok épülnek

dsc_0016.JPGJól haladnak a munkák egyszerre három, lezárt területen. A hátsó kertben már készülnek az új lépcsők és akadálymentes feljárók, a központi téren pedig már a vízjáték alapozása zajlik.

A gyalogutak bontása lezajlott, sok helyen már az új sétányok helyét is lehet látni. A hátsó udvarral együtt már a központi tér bontása is elkezdődött, sőt időközben le is zajlott és már a tér új vízjátékának alapozása zajlik.

dsc_0005.JPG

Az általános iskola előtti területen készül az új sétány, ahogy az óvoda előtti területen is zajlik már az építési fázis. Kialakításra kerülnek az új sétányok, a sportkert alapozása, a fitneszpark helye.

Ez az építési fázis augusztus végéig tart majd. Ekkor meg kell nyitni az intézmények körüli területeket, hogy a gyerekek mind az óvoda, mind az iskola bejáratait tudják használni.Szeptemberben a kevésbé forgalmas területeken kezdi majd a munkát a kivitelező, az Ágoston utca 2. társasház és Gera Cukrászda előtti sétány kialakítása kezdődik majd el.

terkozlogo_kicsi.jpg

obudabekaslogo_rgb.jpg

Impresszum

A Holdudvar park fejlesztését a III. kerületi Önkormányzat végzi, Budapest Főváros Önkormányzatának TÉR_KÖZ pályázati támogatásával. Kapcsolat: info@obvf.hu Telefon: +36-1/244-8225

o_budai_felelo_s_gazdi_program_logo.png

süti beállítások módosítása