Piknikeztünk a parkban

20180526_152649.jpg

2018. május 26-án egy közösségi piknik keretében ünnepeltük meg, hogy elindul a Holdudvar park felújítása. Ezen az alkalmon velünk tartott az Óbudai Felelős Gazdi Program csapata is.

A piknikre szerencsére nagyon jó időt fogtunk ki. Mivel előző nap nagy zivatar volt, izgatottan reméltük, hogy szombatra már megjavul az idő. Délután 14 órától vártuk az érdeklődőket, finom piknikfalatokkal és italokkal. Három népzenész gondoskodott a jó hangulatról, az esemény pedig inkább kötetlen és családias volt, hogy tudjunk beszélgetni.

piknik1.jpg

piknik3.jpg

A piknikre sokan jöttek azok közül, akik már a tervezésen is velünk tartottak, sokan jöttek a környező társasházakból. Nagy körben megmutattuk a terveket, az organizáció várható ütemezését és az első lezárás várható alaprajzát is.

1lezaras_holdudvar.jpg

Ezen az alaprajzon sárgával látszik az első ütemben várható lezárás. Ebben van az első ütem (hátsó kert) a kivitelező útvonala és a deponálás is. Az első ütemben megkezdődik a hátsó kert bontása és építése, tehát várhatóan - főleg a bontási munkálatok miatt - zajjal fog járni a munkavégzés.

A kivitelező parkba való bejárásához elkerülhetetlen néhány parkoló lezárása, mely az Ágoston utcai parkolót érinti majd.

A május 28-i héten kerül sor a munkaterület átadására, a következő héten pedig várhatóan megkezdődik a munka a parkban!

terkozlogo_kicsi.jpg

obudabekaslogo_rgb.jpg

Impresszum

A Holdudvar park fejlesztését a III. kerületi Önkormányzat végzi, Budapest Főváros Önkormányzatának TÉR_KÖZ pályázati támogatásával. Kapcsolat: info@obvf.hu Telefon: +36-1/244-8225

o_budai_felelo_s_gazdi_program_logo.png

süti beállítások módosítása