Holdudvar retrospektív

obuda_-hold_udvar_2.jpgA közösségi tervezésen már bemutattuk azokat a korabeli fotókat, terveket, melyeket a társasházak ölelésében eredetileg kialakított Holdudvar park tájépítésze, Andor Anikó osztott meg velünk.A Holdudvar park a nyolcvanas években korántsem volt ilyen "mellőzött" mint amilyennek mostanában látjuk, tele volt élettel és fiatalokkal.

Az Andor Anikó által tervezett parkban a tágas zöldfelületek közötti dombok ölelésében lévő csúszdaparkot sok-sok gyerek használta, hasonlóan a strandolást is engedő medencés területhez. E mellett egy kis előadótér is helyet kapott, ahol időnként műsorok szórakoztatták a közönséget. A környéken élők közösségi tere, találkozási pontja, kikapcsolódási lehetősége volt a Holdudvar.

A Holdudvar park fejlesztésének egyik kiemelt célja, hogy a terület újra megteljen élettel, hiszen a park sok, környéken élő számára nyújt szabadidős területet. Ezt szolgálják az újra kialakításra kerülő csúszdapark, tinirész és vízjáték elemek, a sportkert, futókör, a kreatív, tematikus játszótér, pihenőkertek, sétányok és teresedések.

Ezeket a fotókat Andor Anikó bocsájtotta rendelkezésünkre, köszönet érte!

01.jpg

11.jpg

16.JPG

13.jpg

18.JPG

holdudvar_anno1.jpg

terkozlogo_kicsi.jpg

obudabekaslogo_rgb.jpg

Impresszum

A Holdudvar park fejlesztését a III. kerületi Önkormányzat végzi, Budapest Főváros Önkormányzatának TÉR_KÖZ pályázati támogatásával. Kapcsolat: info@obvf.hu Telefon: +36-1/244-8225

o_budai_felelo_s_gazdi_program_logo.png

süti beállítások módosítása