Organizációs tervezés

atnezeti_helyszinrajz.jpg2018. március 8-án organizációs tervezést tartunk a Holdudvar park fejlesztése kapcsán. Mit jelent ez pontosan? a terület aktív használói, vagyis a környéken élők felé prezentáljuk a kivitelezés terveit és közösen átgondoljuk, hogy azok mennyire reálisak, megvalósíthatóak. Mindenkit várunk, aki érintett a témában!

A Holdudvar park fejlesztése akár 1 évig is eltarthat, hiszen nagy területen komoly funkcionális bővítés lesz végrehajtva. A parkban új sportkert lesz, megújul és kreatív, egyedi játékokkal bővül a játszótér, pihenőkertek és sétányok létesülnek, egyszóval teljes átalakuláson megy keresztül a terület 2018. májustól kezdve.

Hogy a munkákkal járó kellemetlenségeket (pl. a terület használatában történő korlátozások, lezárások, gyalogos forgalom elterelése) csökkentsük, a környéken élőknek lehetősége van véleményezni az ütemtervet, elmondani, ha van olyan körülmény, amit csak az ott élők tudnak, és érdemes figyelembe venni az ütemezés megtervezésénél.

Az esemény időpontja: 2018. március 8. 17:30

Helyszín: Esernyős kávézó, kamaraterem (1033 Budapest, Fő tér 2.)

Szeretettel várjuk a park környékén élőket, az ott található kis üzletek tulajdonosait, szolgáltatókat, akiket érinteni fog a park fejlesztése.

terkozlogo_kicsi.jpg

obuda_logo_kicsi_1.png

Impresszum

A Holdudvar park fejlesztését a III. kerületi Önkormányzat végzi, Budapest Főváros Önkormányzatának TÉR_KÖZ pályázati támogatásával. Kapcsolat: info@obvf.hu Telefon: +36-1/244-8225

o_budai_felelo_s_gazdi_program_logo.png