Lezárások a parkban

20180626_110734_resized.jpg

Jelenleg a park két területén került sor lezárásra, mert elkezdődtek a bontási munkák. A lezárások miatt a gyalogos forgalmat segítendő táblákat helyeztünk ki.

Az első lezárás néhány hete van érvényben, az Ágoston utca felőli területen. Ehhez a lezáráshoz kapcsolódva néhány parkolóhelyet is le kellett foglalni, az Ágoston utcai parkolóban. A gyalogosok a szolgáltatóház körül akadálytalanul tudnak közlekedni, valamint a Bécsi út felőli sétányon és az általános iskola melletti sétányon is, a Bécsi út és a Vörösvári út között.

1lezaras_holdudvar.jpg

 

A második lezárási ütemben már nincs lehetőség a mobilkerítés mellett közlekedni a fitnesz park mellett, javasolt útvonal a gyalogosok számára a Bécsi út felőli sétány és a parkot keresztező sétányok a Bécsi út és Vörösvári út között.

A második ütemben új lezárás történt meg az Óbudai Nagy László Általános Iskola és az óvoda, Gyámügyi Osztály, valamint az orvosi rendelő épülete között. Ebben az ütemben a gyalogos közlekedést a mobilkerítés melletti, murvás sétányok könnyítik meg - ezeken akadálytalanul elérhető a gyámügy bejárata valamint a rendelő is. Az általános iskola az udvara felől közelíthető meg.

2lezaras_holdudvar_1.jpg

terkozlogo_kicsi.jpg

obudabekaslogo_rgb.jpg

Impresszum

A Holdudvar park fejlesztését a III. kerületi Önkormányzat végzi, Budapest Főváros Önkormányzatának TÉR_KÖZ pályázati támogatásával. Kapcsolat: info@obvf.hu Telefon: +36-1/244-8225

o_budai_felelo_s_gazdi_program_logo.png

süti beállítások módosítása